Tests show your blood sugar is higher than normal? This means that your are on your way to diabetes or may already have it.

However, the condition can be reversed. The earlier you take action the greater the chance to get back to healthy blood sugar levels.

Read about reversing high blood sugar safely   >>>

Vervanging van Laptop Geheugen

Het geheugen te controleren is een van de eerste stappen in het oplossen van de 0xc0000005 fout, zeker als je begonnen om de fout na geheugen upgrade. Voor deze, moet je weten hoe je de laptop geheugen te wijzigen. Op deze pagina bieden we een gids aan de veranderende laptop geheugen met een video.

Vervanging van Laptop Geheugen Het vervangen van het geheugen van een laptop is gemakkelijker dan bij een Desktop: u hoeft niet vele kabels uit te trekken. Desalniettemin, adviseren wij u een computertechnicus in te schakelen om het geheugen voor u te vervangen als u geen computer pro bent.

De Stappen om Laptop Geheugen te Vervangen

  1. Sluit uw laptop af.
  2. Draai het om.
  3. Verwijder de batterij.
  4. We adviseren u om aan de grond te staan of speciale kleren te dragen om mogelijke schade van statische elektriciteit op uw laptop te voorkomen. Zelfs kan een kleine lading de binnendelen van uw laptop beschadigen. In elk geval, zorg ervoor dat u geen statische elektriciteit draagt voordat u de binnenkant van uw laptop raakt, inclusief de geheugenschip.
  5. Verwijder de geheugendeksel aan de onderkant van uw laptop (meestal ongeveer 7-10 cm breed). U zou een kleine schroevendraaier nodig hebben om 1-2 kleine schroeven uit de deksel te verwijderen. Als het vinden van het geheugenblokje op uw laptop problematisch schijnt, schakel het handboek van uw laptop in. De beschrijving van hoe u de geheugenplaats kunt vinden staat wellicht ook op de website van de fabrikant. Het handboek zal u in ieder geval de maximumgeheugencapaciteit van uw laptop aangeven.
  6. Nu heeft u toegang tot uw RAM chips. Er zijn twee geheugengroeven; elk heeft twee kleine houders voor de geheugenschip. De chips zijn gevestigd één bovenop de andere.
  7. Druk zorgvuldig, zonder kracht, de houders apart. De geheugenschip zal gemakkelijk uit komen. Let erop dat het er zelfs uit kan knallen.
  8. Om een andere geheugenschip te installeren, doe de RAM module in de groef door zijn ingekerfte rand met de groef te matchen. Duw het zacht in de groef tot de gouden spelden volledig onzichtbaar zijn.
  9. Duw het geheugen op de houders zacht tot het klikt.
  10. U kunt nu de deksel terugplaatsen, de batterij inzetten en de computer opstarten om te zien of het geheugen wordt herkend.

Video van Vervanging van Laptop Geheugen

Bekijk het proces van vervanging van laptop geheugen, en herinnert u zich over statische elektriciteitsvoorzorgsmaatregelen!

Tests show your blood sugar is higher than normal? This means that your are on your way to diabetes or may already have it.

However, the condition can be reversed. The earlier you take action the greater the chance to get back to healthy blood sugar levels.

Read about reversing high blood sugar safely   >>>

Extra Tips: